Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

ΤΑΜΣ “ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ-Ι 2023” ΤΗΣ 8ης Μ/Π ΤΑΞ

Την Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023, ολοκληρώθηκε, στο Πεδίο Ασκήσεων – Βολών “ΠΕΝΤΑΛΩΝΙΟΥ” Ζίτσας Ιωαννίνων, η Άσκηση “ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ-Ι 2023” , της 8ης Μ/Π ΤΑΞ ΠΖ.


Την τελική φάση της ασκήσεως, παρακολούθησαν μεταξύ άλλων, ο Δκτής 1ης Στρατιάς Αντγος Τσιόπλος Ι., ο Δκτής του Γ΄ΣΣ, Αντγος Καπραβέλος Π., ο Δκτής της 8ης Μ/Π ΤΑΞ , Ταξίαρχος κ. Παππάς Γ., ο Αντγος ε.α. κ. Καραγιανόπουλος Αθαν. , Επίτιμος Δκτής 8ης ΜΠ, η Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου κ. Μητροκώστα Γ., ο Αντιδήμαρχος Ιωαννίνων κ. Αϊβατίδης Ι. , ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του ΤΣ Ιωαννίνων της ΕΑΑΣ και του ΣΕΑΝ Ιωαννίνων.


Ιδιαίτερα ενδιαφέρον, ήταν το σενάριο με κλιμακούμενη δυσκολία και η άμεση αντιμετώπιση, ταχέως εξελισσόμενων καταστάσεων και η αντιμετώπιση ασύμμετρων απειλών, με την αξιοποίηση των Εθνοφυλάκων, όσο , όταν και όπου αππι.

Η άσκηση εντυπωσίασε, με την άριστη σχεδίαση και υλοποίησή της, τον άψογο συντονισμό των Τμημάτων, την ευστοχία των πυρών και τον επαγγελματισμό των συμμετεχόντων, αποσπώντας έτσι, επάξια η 8η Μ/Π ΤΑΞ, τα κολακευτικά σχόλια όλων και στέλνοντας ένα ηχηρότατο μήνυμα αποτροπής και ετοιμότητας απέναντι σε οποιονδήποτε επιβουλεύεται την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα στο : https://www.defence-point.gr/news/8i-m-p-tax-quot-dynamiki-antidrasi-quot-entyposiki-askisi-binteo

και εδώ για περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο: https://www.enikos.gr/politics/dynamiki-antidrasi-mia-anasa-apo-tin-voreia-ipeiro-apokleistikes-eikones/1981950/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.