Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Παράρτημα Ιωαννίνων της ΕΑΑΣ, συγκέντρωσε τρόφιμα για όσους έχουν ανάγκη.

Η συμμετοχή των συναδέλφων βέβαια, δεν ήταν αντάξια του Ονόματος και του αριθμού των μελών μας αλλά, λίγο η πανδημία (covid – 19) , λίγο το τί αριθμό θα γράφαμε στο κινητό για να βγούμε, λίγο το ποιό κουτάκι θα τσεκάραμε στη Βεβαίωση Μετακίνησης, μας πρόσφεραν μιά καλή δικαιολογία για να απέχουμε.

Αφού όμως συγκεντρώθηκε μία αξιοπρεπής ποσότητα τροφίμων – πράγμα για το οποίο ευχαριστούμε θερμά, τα μέλη του Παραρτήματος που τα προσέφεραν, αποφασίσαμε φέτος, να τα επιδώσουμε στην Ακριτική Ιερά Μητρόπολη Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης.

Για το σκοπό αυτό μετακινηθήκαμε με τα ΙΧ του Αντιπροέδρου Σχη ε.α. κ. Γκέρατς Δημήτριου και του μέλους μας , Σχη ε.α. κ. Κλάδου Δημήτριου, τους οποίους και ευχαριστούμε γι αυτό.

Στην Κόνιτσα μας υποδέχθηκαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος (και για όσους δε γνωρίζουν τα της Εκκλησιαστικής Τάξεως, είναι σαν να λέμε ο Υποδιοικητής μιάς Μεραρχίας) Πατήρ Νικόλαος Λιόλιος και ο κύριος Δημήτριος Καλλιακμάνης, υπεύθυνος μεταξύ άλλων και του Γηροκομείου της Μητροπόλεως, διότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Ανδρέας, απουσίαζε σε ανειλημμένη υποχρέωση.

Τα τρόφιμα παραδόθηκαν έξω από το Γηροκομείο - στο οποίο να σημειωθεί ότι δεν μπορούσαμε ούτε καν να εισέλθουμε, για προληπτικούς λόγους, ελέω covid – 19.

Μας προσφέρθηκε γλυκό και ανταλλάξαμε ευχές - έξω από το Γηροκομείο – ενώ φεύγοντας, δεχθήκαμε και ένα δώρο από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Ανδρέα, για το οποίο , είχε ήδη φροντίσει ο ίδιος να το παραλάβουμε.


Ευελπιστούμε ότι το νέο έτος θα έχουμε περιορίσει την πανδημία που περιόρισε πολλές από τις ελευθερίες μας και ότι θα έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάσουμε ευχές προσωπικά και “διά ζώσης” και όχι “δι’ αντιπροσώπων” .

ΚΑΛΗ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΚΟΝΙΤΣΑ

ΚΑΛΗ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ

ΚΑΛΗ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ Σ΄ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.