Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

ΔΩΡΟ ΦΥΛΑΚΙΟΥ

    Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ΕΑΑΣ, μετά από σχετικό αίτημα του Παραρτήματος Ιωαννίνων, διέθεσε ένα αρκετά σεβαστό ποσό, για αγορά ενός δώρου για  Φυλάκιο Προκαλύψεως.

    Το ΤΣ, μετά από συνεννόηση με τον Διοικητή της 8ης Μ/Π ΤΑΞΠΖ Ταξίαρχο κ. Σιόρεντα Χρήστο, δώρισε ένα μεγάλο πλυντήριο ρούχων (των 10 κιλών) στο ΕΦ ΔΡΥΜΑΔΕΣ, του 583 ΤΠ.


    Δυστυχώς, λόγω περιορισμών για την COVID - 19, δεν μπορέσαμε να πάμε οι ίδιοι στο Φυλάκιο, να το παραδώσουμε και να ανταλλάξουμε ευχές αλλά παραλήφθηκε από εκπροσώπους της Μονάδας στο χώρο των γραφείων της ΕΑΑΣ/ Παρ. Ιωαννίνων και οι ευχές μας, αναγράφηκαν στην κάρτα που το συνόδευε, όπως φαίνεται στις - όχι και τόσο καλές - φωτογραφίες.

    Με την κίνηση αυτή, δεν λύνουμε βέβαια,  τα όποια προβλήματα μπορεί να έχουν τα Φυλάκια.

    Με την κίνηση αυτή, θέλουμε να δείξουμε, ότι είμαστε δίπλα στους εν ενεργεία συναδέλφους και τα στρατευμένα παιδιά μας και "κοιμόμαστε ήσυχοι" , διότι γνωρίζουμε το δύσκολο και θαυμάσιο έργο που επιτελούν , τις δυσκολίες και το άγχος αυτού του έργου και τον τρόπο με τον οποίο το εκτελούν. 

    Και γι αυτό, είμαστε και υπερήφανοι και σίγουροι για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας.

    Στους εν ενεργεία συναδέλφους , ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ και ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στα δε στρατευμένα παιδιά μας, ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΚΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

                                ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

                                                        ΚΑΘΕ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ


 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.