Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ

Αναπαράγουμε την έκκληση του Πανελληνίου Συλλόγου Αποστράτων ΕΜΘ, για συνδρομή συναδέλφου όπως μπορούμε. Πιστεύουμε, ότι καταθέτοντας έστω κι ένα μικρό ποσό, θα διευκολύνει την οικογένεια, στα δύσκολο δρόμο που έχει μπροστά της.

“Το Δ.Σ του Π.Σ.Α.Ε.Μ.Θ (Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας) καλεί τα μέλη του, τους φίλους ε.α και ε.ε συναδέλφους να ανταποκριθούν στο καλεσμα για οικ.βοηθεια  προς τον μικρό Μανώλη 4,5 ετών, τέκνο του ε.ε. Ε.Μ.Θ Αλχία (ΤΘ) Καλομοίρη Στυλιανού απο το Ηράκλειο Κρήτης, ο οποίος χρήζει άμεσης χειρουργικής συνδρομής σε Χειρουργικό κέντρο της Γερμανίας ,πάσχων από σάρκωμα EWING αριστερού μηριαίου οστού.

Ας ανταποκριθούμε ολοι μας άμεσα στην έκκληση αυτή και ας καταθέσουμε  οτι μπορεί ο καθένας μας στον παρακάτω λογαριασμό ,με την ευχή να πάνε όλα καλά για το μικρό Μανώλη.

Τραπεζα Πειραιως  IBAN:GR 8201711150006115145359965

Δικαιούχος: Μικρός Πρίγκιπας  Αιτιολογία κατάθεσης: Καλομοίρης Μανώλης

Εκ του Δ.Σ "

Ο "Μικρός Πρίγκιπας" είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση η οποία ιδρύθηκε το 2019 από γονείς παιδιών με σοβαρά προβλήματα υγείας και μόνο μας μέλημα είναι η μετάβαση των μικρών αλλά και εφήβων φίλων μας σε νοσοκομεία του εξωτερικού ώστε να λάβουν χώρα τα δύσκολα και δαπανηρά χειρουργεία τους για την καταπολέμηση των εκάστοτε ασθενειών. Παράλληλα είμαστε δίπλα στις οικογένειες αυτές και αγωνιζόμαστε για την καλύτερη ψυχολογική και κοινωνική φροντίδα των μικρών ηρώων που νοσούν.

Περισσότερα στο : https://www.facebook.com/pg/mikrosprigipas2019

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.