Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 05/MAΡ 2023

        Σας ενημερώνουμε εκ νέου, ότι μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, το ΔΣ/ΕΑΑΣ , ανέβαλε την προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της 22ας Μαρτίου, για την 5η Απριλίου 2023, την ίδια ώρα (13:00), έξω από το ΥΕΘΑ.

Επιπλέον, εξέδωσε διευκρινιστικές οδηγίες διότι, κάποιοι συνάδελφοι, ίσως θεωρούν, ότι η συγκέντρωση αυτή έχει σκοπό τη δημιουργία φασαρίας, ταραχών ή ό,τι άλλο κάνουν άλλες “συλλογικότητες”.

Εμάς, ούτε η ιστορία της ΕΑΑΣ, ούτε η πολύχρονη προσφορά μας στις Ένοπλες Δυνάμεις και τη χώρα, ούτε το ήθος μας, ως προσωπικότητες και ως Έλληνες Αξιωματικοί, μας επιτρέπουν να συμπεριφερόμαστε όπως μια άλλη “ένωση”, “σύλλογος” ή “συνδικάτο” ή ό,τι άλλο ταλαιπωρεί πολίτες, οδηγούς και όλη την Αθήνα.

Ως εκ τούτου, διευκρινίστηκαν τα παρακάτω:

     α. Οι συνάδελφοι που θα προσέλθουν, θα αποβιβάζονται εμπρός από το ΥΕΘΑ και στη συνέχεια τα λεωφορεία θα οδηγούνται για στάθμευση εμπρός από το κτήριο του ΑΟΟΑ.

         β. Η συγκέντρωση των μελών θα γίνει στα δύο πεζοδρόμια ένθεν, και ένθεν της Πύλης του Στρδου και σε περίπτωση υπερπληρότητας και στο απέναντι της Πύλης πεζοδρόμιο.

          γ. Οι χρονικές λεπτομέρειες και το πρόγραμμα της εκδήλωσης φαίνονται παρακάτω:

                        13:00-13:30 Προσέλευση μελών

                        13:30-13:50 Ομιλία προέδρου

                        13:50-14:30 Επαφή με ΥΕΘΑ - ΥΦΕΘΑ – Επίδοση Υπομνήματος

                        14:30-14:45 Ανακοινώσεις Αποτελεσμάτων - Αναχώρηση

           δ. Όλα τα μέλη μας οφείλουν να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της Αστυνομίας και τονίζεται ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η παρακώλυση της κίνησης των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της οδού Μεσογείων καθώς και στην είσοδο και έξοδο των οχημάτων του ΥΕΘΑ.

                Ο μοναδικός στόχος της διαμαρτυρίας – εκτός των επιμέρους αιτημάτων και διεκδικήσεων που έχουν κοινοποιηθεί δεόντως και αναρτηθεί στο site της ΕΑΑΣ είναι να δείξουμε με τη φυσική μας παρουσία, ότι μπροστά στα δίκαια αιτήματά μας, είμαστε ενωμένοι.

                         Στις εκλογές για νέο ΔΣ της ΕΑΑΣ, συμμετείχαμε σε ποσοστό 25 % περίπου (Πανελλαδικά).

                           Αυτό το ποσοστό, δεν δείχνει ΕΝΟΤΗΤΑ.

                           Δείχνει αδυναμίες και προσωπικά συμφέροντα.

                      Η παρουσία μας , στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας της 5ης Απριλίου 2023, είναι μια ευκαιρία να δείξουμε ότι, στα μεγάλα και ζωτικά θέματα που ταλανίζουν την Ένωση, είμαστε ενωμένοι.

                    Και οι ευκαιρίες, είναι λίγες.

        ε. Υπενθυμίζεται τέλος, ότι δηλώσεις συμμετοχής για διάθεση λεωφορείου από Ιωάννινα, θα πρέπει να γνωστοποιηθούν – με όποιο τρόπο - μέχρι την 27η Μαρτίου 2023, στις 12:00 ώρα, οπότε και θα πρέπει να αναφέρουμε σχετικά.

                                      Ιωάννινα, 23 Μαρτίου 2023

                                       ΤΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ / ΕΑΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.