Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ – ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

    Την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023, το Παράρτημα Ιωαννίνων, προέβη στην καθιερωμένη Κοπή της Βασιλόπιτας , στη ΛΑΦ Ιωαννίνων.


    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ κ. Καλογιάννης Στ., οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Σιαράβας Κ. , Πότσης Χ. , Νάκου Ε., ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου του Δήμου Ιωαννιτών κ. Παπαγεωργίου Δ. , ο Γραμματέας αυτού κ. Ζωγράφος Β. , ο Δκτής της 8ης Μ/Π ΤΑΞ κ. Παππάς Γεώργιος, ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΗΠ Ανχης (ΠΖ) κ. Θεοδώρου Γ., ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξκών Ν. Ιωαννίνων κ. Κρανάς Παν. και πλήθος συναδέλφων με μέλη των οικογενειών τους.


Μετά από ένα σύντομο καλωσόρισμα του Προέδρου του ΤΣ Ιωαννίνων, απηύθυναν ένα σύντομο χαιρετισμό, ο Βουλευτής κ. Καλογιάννης και ο Δκτής της 8ης Μ/Π ΤΑΞ.


Ακολούθησε η Τελετή κι η ευλογία της πίτας, από εκπρόσωπο του Μητροπολίτη Ιωαννίνων (ο ίδιος απουσίαζε εκτός πόλεως) και μοιράσθηκαν σε όλους τα κομμάτια, ενώ ο τυχερός συνάδελφος που βρήκε το “φλουρί”, θα απολαύσει δυό διανυκτερεύσεις στο “ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΡΑΝΑ”, στους Ασπραγγέλους Ζαγορίου.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε, με τη βράβευση των αριστούχων μαθητών, και την επίδοση σ’ αυτούς του σχετικού Επαίνου , από τους επίσημους προσκεκλημένους και τους δύο προηγούμενους Προέδρους του ΤΣ Ιωαννίνων, τιμής ένεκεν.


Στη συνέχεια και εν μέσω των παρατιθέμενων εδεσμάτων, έλαβε ο Πρόεδρος και πάλι τον λόγο και ουσιαστικά απηύθυνε πρόσκληση για “ΕΝOΤΗΤΑ” και συμμετοχή στις Εκλογές της 19ης Φεβρουαρίου.

Ας σημειώσουμε ότι, για τις δύο ώρες που κράτησε συνολικά η εκδήλωση, η ΛΑΦ Ιωαννίνων , μας φιλοξένησε άψογα και υποδειγματικά.

Αισθανθήκαμε πραγματικά ότι βρισκόμαστε με συναδέλφους που τους αγαπάμε και μας αγαπάνε .

Γι αυτό και ευχαριστούμε δημοσίως, τον Δκτή της 8ης Μ/Π ΤΑΞ κ. Παππά Γεώργιο, και όλο το προσωπικό της Λέσχης - μονίμους και εφέδρους.


ΚΑΛΗ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΗ

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.