Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗ Λ.Α.Φ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

 Ιστορικό Λεύκωμα :«Αγαπητές Ελληνίδες»

"Γράμματα από το Αλβανικό Μέτωπο προς το Λύκειον των Ελληνίδων".


Η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων Περιφέρειας Ηπείρου, σε συνεργασία με το Λύκειο Ελληνίδων Αθηνών, και το παράρτημα του Λυκείου Ελληνίδων Ιωαννίνων διοργάνωσαν τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 18.30 μ.μ., στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ιωαννίνων εκδήλωση, όπου θα παρουσιάστηκε το Ιστορικό Λεύκωμα :«Αγαπητές Ελληνίδες» που αφορά, "Γράμματα από το Αλβανικό Μέτωπο προς το Λύκειον των Ελληνίδων".

Το Λεύκωμα αυτό,εκδόθηκε μετά από συνεργασία της Διεύθυνσης Ιστορίας Στρατού επί Α/ ΓΕΣ και πρώην ΥΦΕΘΑ κ. Αλκιβιάδη Στεφανή και του Λυκείου Ελληνίδων.

Στην εκδήλωση μετείχαν ως ομιλητές οι:

  • Αλκιβιάδης Στεφανής, Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ – Στρατηγός – τ. ΥΦΕΘΑ
  • Δρ, Ευπραξία Πασχαλίδου, Ιστορικός, Διευθύντρια Υπηρεσίας Ιστορικού Αρχείου ΓΕΣ/Δ4
  • Αικατερίνη Δασκαλάκη, Ειδική Γραμματέας Λυκείου Ελληνίδων Αθηνών, πρ. Ευρωβουλευτής – Δημοσιογράφος - Συγγραφέας, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν και οι :
  • κ. Μητροκώστα Π. , Πρόεδρος ΠΕΡ.ΕΠΙ.ΙΣΟΤ Π. ΗΠΕΙΡΟΥ, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ.κ.Μάξιμος, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Μωυσής Ελισάφ, η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Ιωαννίνων κ. Π. Δούνια και η
  • Πρόεδρος Λυκείου Ελληνίδων Αθηνών κ. Ελένη Τσαλδάρη




    Το Παράρτημα Ιωαννίνων της ΕΑΑΣ, μετά από σχετική πρόσκληση, μετείχε στην εκδήλωση με τον Γραμματέα του ΤΣ ενώ έδωσαν το παρόν, άνθρωποι των γραμμάτων - και όχι μόνο - από τα Ιωάννινα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.