Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Διορισμός Τοπικών Συμβουλίων ΕΑΑΣ

1.   Προκειμένου το νέο ΔΣ της ΕΑΑΣ να προβεί στο διορισμό νέων Τοπικών Συμβουλίων (ΤΣ) στα Παραρτήματα παρακαλούνται οι επιθυμούντες να διορισθούν στα ΤΣ, να υποβάλλουν σχετικές αιτήσεις.

2.  Οι αναφορές πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι 23 Ιουνίου 2017 είτε μέσω των Παραρτημάτων είτε απευθείας στην ΕΑΑΣ (Χαρ. Τρικούπη 18α, ΤΚ:10679 Αθήνα), με συστημένη επιστολή (σφραγίδα αποστολής ταχυδρομείου έως και 23 ιουνίου 2017) ή στο e-mail: eaasgrammateia@gmail.com με κοινοποίηση στο e-mail: eaasypopsifts@gmail.com, ενημερώνοντας ταυτόχρονα στην περίπτωση αυτή και το Παράρτημα στο οποίο ανήκουν.

3.  Επίσης πρέπει να υποβληθεί (ως συνημμένο της αναφοράς) και Συνοπτικό Βιογραφικό Σημείωμα Υποψηφίου Μέλους, όπως στο σχετικό έντυπο.

4.  Εκ των επιθυμούντων, οι διατελέσαντες με οποιαδήποτε ιδιότητα Μέλη, αλλά και νυν Μέλη των ΤΣ των Παραρτημάτων, να υποβάλλουν επίσης αναφορές, στις οποίες θα περιλάβουν και το χρονικό διάστημα που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στα Τοπικά Συμβούλια.

5.  Στο φύλλο εφημερίδος "ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ", μηνός Μαϊου 2017 θα καταχωρηθεί και σχετική "ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΣΗ", με όλες τις παραπάνω πληροφορίες, για την ευρύτερη δυνατή ενημέρωση των Μελών.

6.  Υποδείγματα Αιτήσεως και Βιογραφικού οι επιθυμούντες μπορούν να προμηθευτούν από το γραφείο του Παραρτήματος Ιωαννίνων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.