Τρίτη 11 Απριλίου 2017

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΑΥ ΚΑΛΩΝ ΝΕΡΩΝ ΕΤΟΥΣ 2017

Γνωστοποιείται στα Μέλη μας, ότι από 10:30 π.μ. της 12 Απριλίου μέχρι την 13:00 π.μ. της 20 Απριλίου 2017, γίνονται δεκτές οι αιτήσεις παραθερισμού στο ΚΑΑΥ Καλών Νερών για το έτος 2017.

Αιτήσεις πέραν της καταληκτικής προθεσμίας δεν λαμβάνονται υπόψη και απορρίπτονται. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αυτοπροσώπως από το δικαιούχο ή από νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του.

Για την υποβολή των αιτήσεων, είναι απαραίτητα τα παρακάτω ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ δικαιολογητικά:
Α. Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.
Β. Δελτίο ταυτότητος ΕΑΑΣ.
Γ. Πρόσφατο πιστοποιητικό (το πολύ 3μήνου) οικογενειακής καταστάσεως.
Δ. Πρόσφατο αποδεικτικό (το πολύ 3μήνου) διαμονής στο νομό Ιωαννίνων (π.χ. λογαριασμό ΔΕΚΟ, Τηλεφωνίας, Υδρεύσεως ή Αστυνομίας κλπ).

Τα υπόλοιπα προσκομιζόμενα δικαιολογητικά (αναπηρίας, ανάγκης λουτροθεραπείας, δικαστικών αποφάσεων για Γονεϊκή Μέριμνα σε μονογονεϊκή οικογένεια, βεβαιώσεις σπουδών, δελτία ανεργίας κ.λ.π.) πρέπει να είναι σε ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ.

Η επικύρωση των αντιγράφων όλων των δικαιολογητικών που θα τηρηθούν από την Επιτροπή Μοριοδότησης, θα γίνει από το Παράρτημα, σύμφωνα με το Ν. 4250/2014, Άρθρο 1, παράγραφο 2α (Περίπτωση «ΝΠΔΔ μη χρηματοδοτουμένων τουλάχιστον κατά 50% του προϋπολογισμού τους από τον κρατικό προϋπολογισμό»). Τα πρωτότυπα έγγραφα, δυνατό να επιστρέφονται στους κατόχους.


Περισσότερες λεπτομέρειες στα Γραφεία μας τις εργάσιμες ώρες (καθημερινές 10:30 έως 13:00).

                       -Ο-
Πρόεδρος  ΕΑΑΣ Παρ. Ιωαννίνων

            Δημήτριος Κωστούλας
                 Αντγος ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.