Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Εορτασμός επετείου απελευθέρωσης Ιωαννίνων


Ο πρόεδρος, μέλη του Τ Σ καθώς και μέλη του Παραρτήματος συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις απελευθέρωσης της πόλης των Ιωαννίνων 1912 – 1913 από τον Τουρκικό ζυγό όπως παρακάτω.
          α.      Την 18 Φεβρουαρίου 2016  ο Πρόεδρος ένα μέλος του Τ Σ και δύο μέλη του Παραρτήματος στο Ηρώον των ¨Αγωνιστριών Γυναικών των Τσεριτσάνων¨του Δήμου Δωδώνης, όπου κατετέθη στεφάνι από τον Πρόεδρο.

        
  β       Την 19 Φεβρουαρίου 2016 ο Πρόεδρος ένα μέλος του Τ Δ στην επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στον Τύμβο Μπιζανομάχων. Μετά επίσκεψη στην έκθεση φωτογραφίας από τις μάχες του πολέμου 1912 – 1913 στο πολιτιστικό κέντρο Μπιζανίου.
          γ.       Την 20 Φεβρουαρίου 2016  ο αντιπρόεδρος του Παραρτήματος στο Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνου στο Στρατηγείο Πολέμου 1912 – 1913 στο Χάνι Εμίν Αγά.

          δ.      Την 20 Φεβρουαρίου 2016 ο Πρόεδρος και αρκετά μέλη του Παραρτήματος στην Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνου στο Ηρώον Μπιζανομάχων στην κεντρική πλατεία Ιωαννίνων.
          ε.       Την 20 Φεβρουαρίου 2016 ο Πρόεδρος του Παραρτήματος στην πανηγυρική εκδήλωση του Δήμου Ιωαννιτών στην αίθουσα Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος στη Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία.

      
    στ.     Την 21 Φεβρουαρίου 2016  ο Πρόεδρος δύο μέλη του Τ Σ και πάνω από δέκα μέλη του Παραρτήματος στην επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου, στην κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο Μπιζανομάχων από την Α.Ε του Προέδρου της Δημοκρατίας κύριο Προκόπη Παυλόπουλο, στη δεξίωση στο Μέγαρο της Περιφέρειας Ηπείρου και στην παρέλαση των πολιτικών και Στρατιωτικών τμημάτων ενώπιον της Α Ε του προέδρου της Δημοκρατίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.