Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ

     Όπως κάθε χρόνο, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων, έτσι και φέτος, το Παράρτημα Ιωαννίνων της ΕΑΑΣ, συγκέντρωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης (απορρυπαντικά, μάσκες, αντισηπτικά κλπ) – πράγμα για το οποίο ευχαριστούμε θερμά, τα μέλη και τους φίλους του Παραρτήματος που τα προσέφεραν.

    Η συμμετοχή των συναδέλφων , ήταν καλύτερη από τις άλλες φορές, αλλά πλέον έχουμε συνηθίσει σε ό,τι καλό γίνεται , να είμαστε λίγοι..

    Ελπίζουμε, το νέο Τοπικό Συμβούλιο, που θα προκύψει το καλοκαίρι - μετά τις εκλογές για νέο ΔΣ, στις 19 Φεβρουαρίου 2023 - να πείσει περισσότερους συναδέλφους.

    Όλα όσα συγκεντρώθηκαν, παραδόθηκαν στις 3 Ιανουαρίου 2023, στην Ακριτική Ιερά Μητρόπολη Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης (για το Γηροκομείου της).

  Για το σκοπό αυτό μετακινηθήκαμε με τα ΙΧ του Προέδρου και του Αντιπροέδρου Σχη ε.α. κ. Γκέρατς Δημ. ενώ συμμετείχε και είχε τη φωτογραφική κάλυψη , ο Σχης ε.α. κ. Κλάδος Δημ., και τους ευχαριστούμε γι αυτό.



   

    Στο Γηροκομείο, μας προσφέρθηκε γλυκό και ανταλλάξαμε ευχές - έξω από το Γηροκομείο – ενώ φεύγοντας, δεχθήκαμε ένα δώρο από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Ανδρέα και μεταφέρουμε σε όλους, ευχαριστίες και ευχές για ένα Ευλογημένο Νέο Έτος, Υγεία και Δύναμη.

ΚΑΛΗ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ , ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.