Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ

     Όπως κάθε χρόνο, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων, έτσι και φέτος, το Παράρτημα Ιωαννίνων της ΕΑΑΣ, συγκέντρωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

    Συγκεντρώθηκε μία αρκετά ικανοποιητική ποσότητα τροφίμων και άλλων ειδών (απορρυπαντικά, μάσκες, αντισηπτικά κλπ) – πράγμα για το οποίο ευχαριστούμε θερμά, τα μέλη και τα μή μέλη του Παραρτήματος που τα προσέφεραν.

    Η συμμετοχή των συναδέλφων , δεν ήταν η αναμενόμενη – αλλά ήταν ελαφρώς καλύτερη από τις άλλες φορές.

    Βλέπετε, η εμπιστοσύνη κερδίζεται δύσκολα και φαίνεται ότι κι εμείς ως Τοπικό Συμβούλιο, έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας.

   Όλα όσα συγκεντρώθηκαν , αποφασίσαμε, να τα επιδώσουμε στην Ακριτική Ιερά Μητρόπολη Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης (για ανάγκες του Γηροκομείου της).


    Για το σκοπό αυτό μετακινηθήκαμε με τα ΙΧ του Προέδρου , του Αντιπροέδρου Σχη ε.α. κ. Γκέρατς Δημ. και του μέλους μας , Σχη ε.α. κ. Κλάδου Δημ., τους οποίους και ευχαριστούμε γι αυτό.




    Τα τρόφιμα παραδόθηκαν στο Γηροκομείο - στο οποίο να σημειωθεί ότι δεν μπορούσαμε ούτε καν να εισέλθουμε, για προληπτικούς λόγους, πάλι, ελέω covid – 19.

    Μας προσφέρθηκε γλυκό και ανταλλάξαμε ευχές - έξω από το Γηροκομείο – ενώ φεύγοντας, δεχθήκαμε ένα δώρο από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Ανδρέα και μεταφέρουμε σε όλους, ευχαριστίες και ευχές για ένα Ευλογημένο Νέο Έτος, Υγεία και Δύναμη.

ΚΑΛΗ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ , Σ΄ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.