Τρίτη 15 Μαΐου 2018

23-26 Σεπ.2018. Προσκύνημα στους Άταφους Ήρωες στη Β. Ήπειρο

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

ΣΧΕΤ : email /28 Νοε.2017/ ΕΑΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΞΑΝΘΗΣ

   15  Μαϊ.2018,

 Αγαπητοί Συνάδελφοι  και ανά την Ελλάδα Φίλοι  του Παραρτήματος μας,

 Αγαπητοί Κύριοι των ΜΜΕ

1.  Το Ταξίδι του Θέματος,που ειχε ανακοινωθεί με το σχετικό για 20-23 Σεπ, για οργανωτικούς λόγους  θα πραγματοποιηθεί, 23-26  Σεπ 2018, με δύο (2) λεωφορεία, με ταυτόχρονη αναχώρηση από ΞΑΝΘΗ και ΑΘΗΝΑ. Επισυνάπτονται η Επιστολή ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ και το ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ .
  
2. Τα ΜΜΕ παρακαλούνται, κατά περίπτωση, για την ανακοίνωση - δημοσίευση  ή την ανάρτηση στις ηλεκτρονικές τους εφημερίδες και τα άλλα  διατιθέμενα μεσα, για την  ενημέρωση του κοινού.



3. Επίπροσθετα παρακαλούμε την ΕΑΑΣ για  2 επαναλαμβανόμενες  δημοσιεύσεις  στην ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ και την ανάρτηση στην ιστοσελίδα της. Θα αναρτηθεί επίσης στην ιστοσελίδα μας :www.eaasxanthis.gr και το fb: ''ΕααΣ Ξάνθης''.

4. Το παρόν κοινοποιείται επίσης , στις ΕΑΑΣ-ΕΑΑΝ-ΕΑΑΑ  και σε άλλες Ενώσεις/Συνδέσμους Τάξεων  (ΣΣΕ, ΣΜΥ και αντιστοίχων του ΠΝ και της ΠΑ) και στα  Παραρτήματα της ΕΑΑΣ, για την ενημέρωσή των μελών τους.


Για το ΤΣ Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης 
                 Με εκτίμηση

   Υπτγος ε.α Γεώργιος Γεωργιάδης
                  Πρόεδρος ΤΣ
              ( κιν: 6937100910)

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ- ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ  Παρακαλούμε για την ανάρτηση  στις ιστοσελίδες ( όσους αποδέκτες  διαθέτουν), όπως και την προώθηση του παρόντος,  στον φιλικό - κοινωνικό-επαγγελματικό σας κύκλο, ιδιαίτερα  δε στα Τουριστικά /Ταξιδιωτικά Γραφεία , καθώς και σε : Φορείς- Συνδέσμους -Ενώσεις Συλλόγους , κλπ της περιοχή σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.