Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ "ΑΝΘΛΓΟΥ ΔΙΑΚΟΥ" , ΣΤΗΝ ΚΟΝΙΤΣΑ

     Στο πλαίσιο της σύσφιξης των σχέσεων, μεταξύ των εν ενεργεία και των εν αποστρατεία συναδέλφων , όπως άλλωστε προβλέπει το Καταστατικό μας και η υφιστάμενη Νομοθεσία, το Παράρτημα Ιωαννίνων της ΕΑΑΣ, .μετά από συνεννόηση με την 8η Μ/Π ΤΑΞ, και τη διάθεση σχετικής πίστωσης από ΕΑΑΣ, προέβη στην αγορά και διάθεση στο 583 ΤΠ, "μπαίν μαρί" (bain-Marie) για τα εστιατόρια του Στρατοπέδου " Ανθλγού Διάκου" στην Κόνιτσα.

    Με την ευκαιρία αυτή, ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και ένα μέλος, του Τοπικού Συμβουλίου Ιωαννίνων της ΕΑΑΣ, μετέβησαν στο Στρατόπεδο, στις 3 Ιανουαρίου 2023, για ανταλλαγή ευχών.

    Μας υποδέχθηκε ο Δκτής του ΤΕ Κονίτσης και ο Υδκτής του 583 ΤΠ, οι οποίοι ευχαρίστησαν την ΕΑΑΣ, για το δώρο , ανταλλάξαμε ευχές και μας προσέφεραν κέρασμα.

    Εμείς, με τη σειρά μας, τους ευχαριστήσαμε για το έργο που προσφέρουν στην πατρίδα και την κοινωνία - έργο το οποίο εμείς , ως απόστρατοι πλέον - γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο δύσκολο αλλά και πόσο υπέροχο είναι.


    ΥΓ. Να σημειώσουμε ότι, για να μπορέσουμε να πούμε χρόνια πολλά με τους εν ενεργεία συναδέλφους, έπρεπε να πάρουμε σχετική άδεια, όχι από τη Μονάδα, όχι από την Ταξιαρχία, όχι από το Γ' ΣΣ, αλλά .... από τον κ. ΥΕΘΑ (αποστέλλοντας σχετικό email).!!!!!

    Μήπως κάποιοι εκεί στο ΥΕΘΑ, πρέπει κάποια πράγματα να τα ξανασκεφτούν ?

        Ευελπιστούμε, ότι τα Φώτα που εορτάσαμε χτές, θα "φωτίσουν" όλους όσοι χρειάζεται να παίρνουν αποφάσεις, για τα απλά και για τα δύσκολα.



ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.