Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

     Την Κυριακή21 Νοεμβρίου 2021 , πραγματοποιήθηκαν με λαμπρότητα στα Ιωάννινα, οι εκδηλώσεις για την “Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων” , που διοργάνωσε η Περιφέρεια Ηπείρου .

    Η "λαμπρότητα" αφορά, την "αναβάθμιση" από την Πολιτεία της ημέρας αυτής, αφού εκτός των καθιερωμένων κατ' έτος εκδηλώσεων, φέτος πραγματοποιήθηκε και Επίσημη έπαρση Σημαίας στο Στρατηγείο της VIIIης ΜΠ και φωταγώγηση Δημοσίων Υπηρεσιών κλπ. ενώ παρατέθηκε δεξίωση στη ΛΑΦ Ιωαννίνων, από την  8η Μ/Π ΤΑΞΠΖ.

    Το Τοπικό Συμβούλιο της ΕΑΑΣ, συμμετείχε δια του Αντιπροέδρου και του Γραμματέα της, στην Επιμνημόσυνη Δέηση που εψάλη στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Αθανασίου ενώ η κεντρική ομιλία πραγματοποιήθηκε από τον κ. Κιτσάκη Οδυσσέα, Πολιτικό Επιστήμονα και Πρόεδρο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ιωαννίνων.






    Στη συνέχεια κατατέθηκε στεφάνι στο Ηρώο Μπιζανομάχων εκ μέρους της ΕΑΑΣ, από τον Αντιπρόεδρο του Παραρτήματος ενώ επίσης στεφάνι κατέθεσαν και οι :

    Ο Γεν. Γραμματέας του Υπ. Προστασίας του Πολίτη κ. Τσουβάλας Κων/νος ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, η Βουλευτής Ιωαννίνων (ΝΔ) κ. Κεφάλα , ο Περιφερειάρχης Ιωαννίνων κ. Καχριμάνης Αλ., ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Ελισάφ Μ., ο Δκτής της 8ης Μ/Π ΤΑΞΠΖ  Ταξχος κ. Σιόρεντας Χ., ο Δντής Αστυνομίας Ιωαννίνων, Αστυν. Δντής κ. Μουσελίμης Β., ο Συντονιστής Επιχειρήσεων της Πυροσβ. Υπηρ., Υποστράτηγος κ. Παχίδης Κ. και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ιωαννίνων, κ. Κιτσάκης Οδυσσέας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.