Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ

     Όπως κάθε χρόνο, με την ευκαιρία της μεγάλης εορτής της Αναστάσεως του Κυρίου, το Παράρτημα Ιωαννίνων της ΕΑΑΣ, συγκέντρωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

    Σε αντίθεση με τα Χριστούγεννα, συγκεντρώθηκε μία αρκετά ικανοποιητική ποσότητα τροφίμων και άλλων ειδών (απορρυπαντικά, μάσκες, αντισηπτικά κλπ) – πράγμα για το οποίο ευχαριστούμε θερμά, τα μέλη και τα μή μέλη του Παραρτήματος που τα προσέφεραν, και ιδιαίτερα τον ε.α. συνάδελφο Σ.Δ. ο οποίος ευθύνεται για τη συγκέντρωση του 80 % των συλλεχθέντων.

    Η συμμετοχή των συναδέλφων , δεν ήταν η αναμενόμενη – πράγμα το οποίο μας προβλημάτισε και θα συνεχίσει να μας προβληματίζει αλλά, επειδή η πανδημία εξακολουθεί να κυριαρχεί στη ζωή μας, ίσως να συμμετέχουν πολύ περισσότερα μέλη την επόμενη φορά.

    Ευχόμαστε ακόμη και ελπίζουμε, να μην υπάρξει κάποιο μέλος μας, το οποίο να περιπέσει σε τέτοια ένδεια, ώστε να χρειαστεί την στήριξη των άλλων συναδέλφων διότι, ανησυχούμε για το πόσοι και ποιοί θα ανταποκριθούν.

    Το ότι υπάρχουν ακόμη συνάδελφοι και φίλοι - έστω λίγοι - που συναισθάνονται το συνάνθρωπό τους και κάνουν μιά χειρονομία αγάπης γι αυτόν, είναι ενθαρρυντικό, διότι “μικρά ζύμη, όλον το φύραμα ζυμεί” .

    Ό.τι συγκεντρώσαμε, αποφασίσαμε, να τα επιδώσουμε στην Ακριτική Ιερά Μητρόπολη Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης (για ανάγκες του Γηροκομείου της).

    Για το σκοπό αυτό μετακινηθήκαμε με τα ΙΧ του Προέδρου , του Αντιπροέδρου Σχη ε.α. κ. Γκέρατς Δημήτριου και του μέλους μας , Σχη ε.α. κ. Κλάδου Δημήτριου, τους οποίους και ευχαριστούμε γι αυτό.





    Στην Κόνιτσα μας υποδέχθηκε ο κ. Δημήτριος Καλλιακμάνης, υπεύθυνος (και) του Γηροκομείου της Μητροπόλεως, ενώ προς μεγάλη μας χαρά, μετά από λίγο, μας εξέπληξε η παρουσία “επί το έργον” του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ.κ. Ανδρέα.

    Τα τρόφιμα παραδόθηκαν στο Γηροκομείο - στο οποίο να σημειωθεί ότι δεν μπορούσαμε ούτε καν να εισέλθουμε, για προληπτικούς λόγους, πάλι, ελέω covid – 19.

    Μας προσφέρθηκε γλυκό και ανταλλάξαμε ευχές - έξω από το Γηροκομείο – ενώ φεύγοντας, δεχθήκαμε και ένα δώρο από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Ανδρέα, ο οποίος αφού μας ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία μας, μας ευλόγησε και ζήτησε να μεταφέρουμε σε όλα τα μέλη μας και τους φίλους μας, τις ευχές του για υγεία, Ευλογημένη Μεγάλη Εβδομάδα και Καλή Ανάσταση.

    Ευελπιστούμε και πάλι, ότι σε λίγο θα έχουμε περιορίσει την πανδημία που περιόρισε πολλές από τις ελευθερίες μας και ότι θα έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάσουμε ευχές προσωπικά και “διά ζώσης” και όχι “δι’ αντιπροσώπων” .

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ , Σ΄ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.