Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Χοροεσπερίδα Κοπής Βασιλόπιτας και Βράβευση Αριστούχων Μαθητών

Αγαπητοί   συνάδελφοι,

Το Σάββατο, 01 Φεβ 2020, πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα της ΕΑΑΣ/ Παραρτήματος Ιωαννίνων στη ΛΑΦ Ιωαννίνων με απόλυτη επιτυχία.

Η όλη εκδήλωση άρχισε με σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου του ΤΣ  Αντγου  ε.α. κ. Δημητρίου Κωστούλα.

 Ακολούθησε η ευλογία και κοπή της βασιλόπιτας από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μάξιμο. Επίσης  απηύθυναν χαιρετισμούς ο  Πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασούλας,  ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Μάξιμος και ο Διοικητής της 8ης Μ/Π Ταξιαρχίας Ταξχος κ. Δημήτριος  Μπολομύτης.

Στη συνέχεια έγινε η βράβευση των μαθητών, με την απονομή επαίνων σε Αριστεύσαντες Μαθητές, παιδιά μελών του Παραρτήματός μας, της Β΄ και της Γ΄ Λυκείου και επίδοση αναμνηστικής πλακέτας στον Ταξχο ε.α. κ. Γεώργιο Ρίζο για την ομιλία του κατά την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων .

Αμέσως μετά ακολούθησε μουσικοχορευτικό γλέντι με πολύ κέφι και χορούς απ΄όλη την Ελλάδα, με τη στρατιωτική μουσική της 8ης Μ/Π Ταξιαρχίας και άλλων καλλιτεχνών, που διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πέραν των προαναφερόμενων  οι βουλευτές κ. Γεώργιος Αμυράς και η κ. Κεφάλα Μαρία,  ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Οδυσσέας Πότσης καθώς και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών κ. Οδυσσέας Κιτσάκης, ενώ ο βουλευτής κ. Σταύρος Καλογιάννης  λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων απέστειλε επιστολή.

 



































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.