Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΔΩΡΩΝ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με βάση τις οδηγίες της ΕΑΑΣ, που αφορούν την υποβολή της αίτησης διακοπής - παραγραφής δώρων Χριστουγέννων - Πάσχα - Επιδόματος Αδείας, σας γνωρίζουμε τα παρακάτω:
            α.         Τα ενδιαφερόμενα μέλη μπορούν να παραλάβουν το έντυπο της Αίτησης από το Παράρτημα, τις ώρες λειτουργίας του, εφ’ όσον δεν μπορούν να την εκτυπώσουν.
            β.         Η υποβολή των αιτήσεων μπορεί να γίνει είτε ταχυδρομικώς προς Ν.Σ.Κ. (Ακαδημίας 68, ΤΚ 10678, Αθήνα) ή στο Παράρτημα του Ν.Σ.Κ. / Ιωαννίνων που είναι στην οδό Βλαχλείδη και Μιχαήλ Αγγέλου 9, ΤΚ 45332, είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση protokollonsk@nsk.gr.
            γ.         Όσα από τα μέλη για λόγους υγείας (αδυνατούν να υλοποιήσουν τους παραπάνω τρόπους υποβολής) να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στο Παράρτημα Ιωαννίνων.
            δ.         Οι αιτήσεις των αδυνατούντων για υποβολή μόνοι τους, θα παραλαμβάνονται μέχρι 30 Νοε 2018 οπότε και θα υποβληθούν στο Ν.Σ.Κ.
            ε.         Όσοι διαθέτουν e-mail και internet σας γνωρίζουμε ότι σας κοινοποιήσαμε την αίτηση και την ανακοίνωση 47 της ΕΑΑΣ με διευκρινιστικές οδηγίες.
            στ.       Για τυχόν διευκρινήσεις - απορίες, πληροφορίες στα γραφεία της ΕΑΑΣ

                                                                            Ιωάννινα, 30 Οκτ 2018


                                                                      Αντγος Δημήτριος Κωστούλας
                                                                                      Πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.