Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

        Aγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι του Παραρτήματος, σας γνωρίζουμε ότι διοργανώνουμε 2ημερη εκδρομή, με προορισμό τα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ.

        Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί το 2ημερο 12-13 Μαΐου 2018 με διανυκτέρευση στη πόλη των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ σε ξενοδοχείο 3αστέρων (Piloxenia HOTEL) με πρωινό.

Α.     Τιμή εκδρομής 50€ κατ’ άτομο.

Β.     Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Παραρτήματος με καταβολή του αντίστοιχου χρηματικού ποσού, μέχρι 23 Απριλίου 2018.

Γ.     Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα έχει ως παρακάτω:

        1η ΜΕΡΑ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

        Συγκέντρωση έμπροσθεν της Περιφέρειας και ώρα 07:00π.μ , επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση. Με ενδιάμεση στάση για καφέ άφιξη στο μοναστήρι του Μεγάλου Σπηλαίου που είναι αφιερωμένο στην Παναγία τη Χρυσοσπηλιώτισσα. Στη συνέχεια, αναχώρηση για τα Καλάβρυτα. Εκεί θα επισκεφθούμε ένα από τα ξεχωριστά μνημεία της πόλης και Ιερό Προσκύνημα που είναι ο Τόπος Θυσίας, στο λόφο του Καπή, το μνημείο εκτελεσθέντων, όπου κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου εκτελέσθηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής περίπου 1.500 άντρες.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος στη φημισμένη κωμόπολη με την μακρά ιστορική διαδρομή, χτισμένη στις πλαγιές του όρους Χελμού (Αροανίων). Διανυκτέρευση.

        2η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ

        Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για επίσκεψη στο ιστορικό μοναστήρι της Αγίας Λαύρας που δόθηκε το σύνθημα της επανάστασης. Από εκεί αναχώρηση για την Ναύπακτο, όπου θα έχουμε χρόνο για φαγητό. Στη συνέχεια, επιβίβαση στο πούλμαν και παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για την πόλη μας.

        Υπεύθυνος επικοινωνίας και οργάνωσης εκδρομής θα είναι ο Πρόεδρος του Παραρτήματος, στον οποίο και θα απευθύνονται οι εκδρομείς για τυχόν τροποποιήσεις στους προορισμούς περιηγήσεων. 

                                                             -Ο-
                                     Πρόεδρος ΕΑΑΣ Παρ. Ιωαννίνων

      Δημήτριος Κωστούλας
                                                           Αντγος ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.